Un Crăciun fericit!

Dragi prieteni,

Cu ocazia Crăciunului, acestei Sfinte sărbători de iarnă a tuturor creştinilor, Vă aduc sincere felicitări şi urări de sănătate, de noi realizări în ceea ce Vă doriţi, bucurii de la cei dragi, numai bine!

În cadrul acestei Sărbători deosebite, permiteţi-mi să-mi exprim recunoştinţa şi admiraţia pentru colegii din cadrul Institutului de Istorie Socială „ProMemoria” !” Sper din tot sufletul ca anul care se apropie, 2013, să fie un an al faptelor împlinite, realizărilor concrete. Anul care se scurge a demonstrat că suntem pe drumul cel bun. Sunt absolut convins că INIS „ProMemoria” va deveni unul din cele mai importante centru de studiere şi promovare a Istoriei Românilor şi Istoriei Universale în Republica Moldova, că vom putea face faţă sarcinilor stringente, puse în faţa noastră de societate şi de ştiinţă.

Sincere felicitări colegilor istorici – celor de la Facultatea de Istorie şi Filozofie a USM, profesorilor de la celelalte Facultăţi şi catedre de Istorie şi Ştiinţe socio-umane, profesorilor din instituţiile preuniversitare. De noi depinde promovarea adevărului despre trecutul Neamului nostru românesc, dar – deopotrivă – şi perspectivele viitorului nostru. Aceleaşi felicitări şi urări de bine adresez şi colegilor mei de peste frontierele R. Moldova – istoricilor din Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca, Suceava, Constanţa, Oradea, Craiova, din alte centre universitare, dar şi din Federaţia Rusă, Ucraina, Canada.

Nu în ultimul rând aduc sincere felicitări, cu acelaşi prilej, tuturor rudelor şi prietenilor noştri.

Tuturor un Crăciun fericit, cu multe bucurii şi sănătate!

Prof. univ., dr. hab. Anatol PETRENCU,

preşedintele INIS „ProMemoria”

25 decembrie 2012

Lasă un răspuns

Arhiva